hits

Klar for avreise

Vi har kommet oss ombord på den flotte cruisebåten til Celebrity Cruises. Og alle mann er i WOW modus! For ombord her er det veldig flott, og vi har bare sett litt av den enn så lenge. Her er det enormt mye å finne på. Lurer egentlig på hvordan døgnet skal ha nok timer til alt vi har lyst å gjøre både mens vi er på land og til sjøs. De ansatte er superblide og vi blir behandlet som om vi skulle ha vært kongelig. Servicenivået er på et veldig høyt nivå.

Vi har All Inclusive og drikke og også alkohol inkludert. Og kan spise og drikke alt vi vil, når vi vil i løpet av døgnet. Og her er det mye mat overalt hele tiden! Vi kan også få servert mat på vår egen terrasse når som helst fra egen room service meny. Her har vi også en egen ansatt som jobber for å ta vare på oss og våre behov. Herlig! Det er nemlig bare 2000 passasjerer på denne båten, men 999 ansatte.

Den lille er opptatt av Barneklubben / og tanken på at det finnes 100 andre barn på hennes alder. 16 åringen vår ser fram til å bli med Ungdomsklubben på kveldene. Det skal være nesten 90 andre på hennes alder. Vår eldste, på 18, gleder seg til å bestille drinker i baren. (og se på gutter) Mange fra USA ombord.

Her er det mye å finne på for alle i aller aldersgrupper. Vi har fått omvisning på SPA og treningsenterer. Vi har vært å sett på svømmebassengene utendørs og på øverste dekk. Og har nettopp spist en fantastisk lunsj. Vi ser kort fortalt fram til 18 dager på cruise. Første stopp er i morgen klokken 14. Da ankommer vi Dubronovik i Kroatia. Hvis noen har vært der blir jeg super glad for alle tips om hva man hva bør se, gjøre og og få med seg der!

#cruise #venezia #italia #middelhavet #blogg #mamma #ferie #foto #tenåring #barn #familie

2 kommentarer

Laila MA

15.07.2017 kl.10:12

Tipper dere nyter turen. Det ser utrolig ut :-)

Reiseglad Reiseglad

15.07.2017 kl.10:34

Laila MA: Vi koser veldig!!

Skriv en ny kommentar

Reiseglad Reiseglad

Reiseglad Reiseglad

40, Oslo

Dette er en blogg som har fokus på reising og opplevelser sammen med barn. Her vil du ikke finne mote, mat eller interiør tips. Men kanskje inspirasjon til din neste reise eller oppdagelsesferd? Alt er skrevet av en reiseglad, eventyrlysten, dagdrømmer, aktiv og engasjert mamma til 3, som stadig er på farten rundt om i verden.

Booking.com

Kategorier

Arkiv