hits

Neste stopp Kotor, Montenegro

Nå er vi på vei til Kotor, Montenegro etter (nesten) 2 flotte dager her i Dubronovik, Kroatia. Det er ikke langt fra Kroatia og til Montenegro. Skal være framme allerede klokken 07 i morgen tidlig! Så vi skal kjøre i veldig rolig søvndyssende og vuggende tempo i natt. Har fått beskjed fra kapteinen at havet skal være 'smooth' hele veien bort. Må bare huske å sette på vekkerklokka så jeg får sett innseilingen til Kotor før jeg sovner .. Innseilingen starter allerede klokken 06! Den skal nemlig være flottere enn i Dubronovik. Så kjempespent på hva som venter oss når vi våkner!

Vi var en tur til i Gamlebyen i Dubronovik tidligere i ettermiddag før vi dro herfra. Ventet til sola ikke stekte like mye som den gjorde når vi var der i går. Da bestemte jeg meg for at jeg hadde kjempelyst å gå tur på toppen av muren / borgen! Men når vi kom dit i dag, var det ingen av de andre i familien min som orket å gå opp alle trappene. Fast bestemt på at jeg ikke skulle gå glipp av utsikten derfra tok jeg turen alene! Var veldig glad for at jeg gikk opp dit. Utsikten var veldig fin! Fikk panorama utsikt over hele Gamlebyen, og fikk tatt masse fine skryte bilder derfra.

Jeg gikk rundt nesten hele borgen og det tok 40 minutt. Hele turen tar 1 time + Men fikk dessverre ikke sett alt pga utålmodige familemedlemmer som ble lei av å vente på meg. Uansett, anbefaler alle som skal til Dubronovik om å få med seg dette! Trappene opp til toppen av muren er rett ved hovedinngangen til borgen og Gamlebyen. Det er fine veier hele veien på toppen og det var en spennende tur! Det er også flere koselige spiseplasser flere plasser langs ruta på toppen av borgen. Så mange muligheter for å sette seg ned underveis.

Nå er det natta her etter nok en veldig varm dag med mange inntrykk både for store og små!

#dubronovik #kroatia #montenegro #kotor #foto #sommer #juli #mamma #blogg #familie #cruise

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Reiseglad Reiseglad

Reiseglad Reiseglad

40, Oslo

Dette er en blogg som har fokus på reising og opplevelser sammen med barn. Her vil du ikke finne mote, mat eller interiør tips. Men kanskje inspirasjon til din neste reise eller oppdagelsesferd? Alt er skrevet av en reiseglad, eventyrlysten, dagdrømmer, aktiv og engasjert mamma til 3, som stadig er på farten rundt om i verden.

Booking.com

Kategorier

Arkiv