Photoshoot i kongelige omgivelser

På torsdag denne uken hadde vi en etterlengtet fridag etter hektiske dager, og møtte da vår gode venn og superflinke fotograf Cami som driver Bellatrix Photography

Hun er fra Brasil men bor i Canada. Reiser verden rundt for å ta bilder, og er i Norge for fjerde året på rad! Vi har møtt henne hver eneste sommer og høst, og det har blitt en ny tradisjon for oss. Hun tar de fineste bildene man kan tenke seg utendørs, og lager kjempefine fotobøker. Prismessig er hun også på et mye lavere og hyggeligere nivå enn fotografene her hjemme. For en pakke med fotografering, alle bildene på digitale filer og fotobøker, betaler man faktisk halv pris av det som er vanlig prisnivå her. Har skrevet om henne mange ganger før, og gjør det igjen og igjen, fordi vi er sååå fornøyd. Cami har også blitt en veldig god venn med årene som har gått, og det er alltid like hyggelig å se henne igjen!

Denne gangen møtes vi på Oscarshall som ligger ned mot Frognerkilen på Bygdøy. Dette er lysthuset og sommerslottet som er blitt brukt av Konger og Dronninger helt siden 1800 tallet. Slottet eiers i dag av den norske stat men disponeres av Hans Majestet Kongen. Morsomt å ta årets bilder i så ærverdige, historiske og ikke minst royale omgivelser!!

Etter en uke med mye dårlig ustabilt vær og enorme mengder regn, var vi også veldig heldige værmessig. Var ekstra spent på forhånd på om værgudene ville være med oss denne dagen, etter at vi var nødt å avlyse uken før pga regnvær. Men denne dagen hadde vi heldigvis bra vær og null regn.

Det er ikke alltid like lett å få en bestemt 5 åring i trassalderen til å samarbeide på en fotografering. Men etter mye om og men, tror jeg likevel vi har sikret oss mange flotte blinkskudd! Det er som regel de spontane bildene som blir de beste, fremfor de de planlagte og oppstilte. Cami er dessuten ekspert på å dra fram smilene hos alle, med sitt blide, avslappende og helt skjønne vesen. Nå venter vi i spenning på resultatet, og jeg vet vi ikke kommer til å bli skuffa.

#foto #fotograf #oslo #august #anbefaling #tips #mamma #natur #hverdag #blogg #familie #barn

8 kommentarer

Laila MA

13.08.2017 kl.07:59

Utrolig flotte omgivelser å fotografere ved. Og femåringen ser nydelig ut. Det blir spennende å se hvordan bildene blir :-)

Reiseglad Reiseglad

13.08.2017 kl.09:18

Første gang vi var her faktisk Laila MA. En plass jeg har hatt lyst å besøke lenge. Veldig fint slott og flott hage! Gleder oss til å se de ferdige bildene. Denne fotografen er en mester med utendørsfotografing og lys.

Laila MA

13.08.2017 kl.09:24

Så bra :-) Det blir spennende når dere får bildene :-)

Reiseglad Reiseglad

13.08.2017 kl.09:25

Gleder meg til å vise Laila MA! : D

Anne Kristin Anmarkrud

13.08.2017 kl.19:36

Det er gøy med fotoshooter og med de omgivelsene kommer bildene helt sikkert ikke til å skuffe. Vi hadde fotoshoot med familien, en på to år og en på fem år, på Hovedøya i fjor sommer med Lena Britt Fredrickson. Fantastisk fotograf hun også. Lykke til med bildene. :)

Reiseglad Reiseglad

14.08.2017 kl.02:57

Veldig glad i naturlige bilder som er tatt ute Anne Kristin Anmarkrud. Hovedøya var en lur plass å bruke. Tipper dine bilder ble flotte også! Ha en fin ny uke!
Utrolig kul lokasjon på shooten.

Reiseglad Reiseglad

15.08.2017 kl.06:47

Ja blir spennende å se om royale omgivelser gjør bildene litt ekstra magiske Robert's Photography and Digital Art : D

Skriv en ny kommentar

hits