hits

Stengt!

I dag tok vi turen tilbake til Dyreparken for å få med oss Hakkebakkeskogen. Men når vi kom til Hakkebakkeskogen så vi fort at det var stengt! Stengt var også Kardemomme by. Ikke et menneske der ... Og Kaptein Sabeltann sin verden var også helt STENGT!!! Lukket og låst med lysene skrudd av. Nok en lite spennende dag her i Dyreparken altså .. Og en veldig skuffa liten jente, som hadde gledet seg så masse til å få oppleve alt dette. Ikke helt som hun forventet at det skulle være her. Trist alt sammen ..

Vi fikk ingen informasjon om dette når vi kom til parken tidligere i dag og det står heller ingenting på hjemmesiden til Dyreparken om dette. For oss som har reist langt for å oppleve dette blir skuffelsen ekstra stor. Det er vanskelig å forklare et lite og forventningsfult barn, som har gledet seg enormt, at alt er stengt nå som vi er her.

Veldig lite å finne på i parken når alt er stengt. Vi gikk en runde å så på noen dyr. Fikk med oss tigeren, mating av løvene igjen, en rød panda, KuToppen, og mating av jerv, fjellrev, gauper og ulver i Nordisk Villmark delen av parken. Den lille fikk en is og så begynte det å blåse og styrtregne voldsomt igjen nå i ettermiddag.

Dyreparken stenger kl 15 hver dag. Og da er det absolutt ingenting som skjer i området her. Knapt en eneste som bor i Abra Havn bortsett fra oss. Har besøkt Sørlandsenteret et par ganger, men det er heller ikke veldig spennende. Noen som har tips til oss om hva man kan finne på her i Kristiansand bortsett fra Dyreparken? Prøver å finne på noe morsomt vi kan gjøre, så vi unngår at dette blir tidenes verste ferie. Hva gjør folk som bor her? Hvor drar man?

#kardemommeby #dyreparken #stengt #hakkebakkeskogen #familie #dyr #barn #kapteinsabeltann #kristiansand #høst #september

2 kommentarer

Ann Siren Moe Nilsen

27.09.2017 kl.19:11

det er veldig trist at alt skulle vere stengt når dere var der ;/ burde vertfall informert dere om det når dere kom inn i parken !

Reiseglad Reiseglad

27.09.2017 kl.19:31

Ja vi er enig ... Ann Siren Moe Nilsen. Ikke god nok informasjon når man møter en tom og så godt som helt stengt park. Veldig trist for barna som kommer hit nå!

Skriv en ny kommentar

Reiseglad Reiseglad

Reiseglad Reiseglad

40, Oslo

Dette er en blogg som har fokus på reising og opplevelser sammen med barn. Her vil du ikke finne mote, mat eller interiør tips. Men kanskje inspirasjon til din neste reise eller oppdagelsesferd? Alt er skrevet av en reiseglad, eventyrlysten, dagdrømmer, aktiv og engasjert mamma til 3, som stadig er på farten rundt om i verden.

Booking.com

Kategorier

Arkiv