hits

Sjørøverhotellet Abra Havn

Sjørøverhotellet Abra Havn ligger like ved Dyreparken i Kristiansand. Hotellet består av 171 ulike leiligheter, i forskjellige prisklasser, bygget som en landsby, i veldig gjennomført sjørøverstil. Hotellet er bare 5 år gammelt. Her finner du morsomme detaljer overalt! Gatene og de ulike husene har navn som Kaptein Sabeltanns suite, Langemanns hus, Skalkens rottesmug og også helt vanlige pirathus. Selv valgte vi en Toroms sjørøverkåk v/brygga.

Leillighetene har et lite kjøkken med kjøleskap, kokeplate, oppvaskmaskin og mikro. Her finner man også alt man trenger av kjøkkenutsyr for å lage måltider selv. Tallerker, glass, bestikk, gryter osv. Perfekt om man vil spare penger og spise din egen mat, eller feks frokost og kvelds i egen leilighet. Genialt! Maten i Dyreparken er veldig dyr, så bor man i Abra Havn kan man spare en formue på mat og drikke. Hver leilighet har sin egen uteplass og en hengekøye!

Hotellet er åpent fra mars til oktober. Men har skjønt at det er i skoleferiene det er morsomt å bo her. Da er det underholdning og mye som skjer i Abra Havn. Man kan feks bli vekket av sjørøvere, møte Kaptein Sabeltann og spise frokost med sjørøverne mot et tillegg. Man får også storfint besøk av Kaptein Sabeltann båten Den sorte dame. Da er det også en kiosk og spiseplasser som har åpent her i Abra Havn. Det er altså mye liv og røre her i høysesongen.

Vi befinner oss her utenom sesong og det er helt dødt! Hotellet var rimligere enn ellers, men ikke et menneske å se. Har heller ikke sett en eneste sjørøver her. Alt er i tillegg stengt! Både ensomt og kjedelig å være blant de eneste gjestene. Så anbefaler de som vil besøke å ta turen om sommeren, påske eller høstferien. Ellers kan man fort bli skuffa og føle at det er noe helt vesentlig som mangler her i Abra Havn. For hva er vel et sjørøverhotell uten sjørøvere?

#hotell #overnatting #kristiansand #familie #barn #natur #opplevelser #abrahavn #tema #høst #sjørøvere #foto #september

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Booking.com