hits

Happy Halloween!

Hei tirsdag og hei Halloween! Denne dagen har gått i en rasende fart fra tidlig til seint! Startet med utkledning, Halloween aktiviteter og feiring i barnehagen til den lille fra i dag morges, og som varte hele dagen. I ettermiddag var den lille invitert på Halloween fest hos venner fra barnehagen. Men vi hadde allerede kjøpt billetter til Halloween feiring på Saga kino her i Oslo. Tenkte vi skulle gjøre noe annerledes i år enn å banke på alle dørene til naboene våre i kveld.

Tidlig i kveld var vi på plass på Saga kino etter en stemningsfull tur gjennom byen som lyste opp så fint sent i ettermiddag med tente lys overalt i mørket. Her ventet Studio Ghibli-favoritten Katteprinsen. Dette er en av de største norske kinosuksessene noensinne innen japansk tegnefilm. Nå er den endelig tilbake på kino! Filmen vises med norske stemmer og, for aller første gang, også i originalversjon.

Katteprinsen er en kjempeskjønn film for hele familien fra legendariske Studio Ghibli som også har laget Min nabo Totoro og Chihiro og heksene. Mini orkesteret Kodama Forest åpnet forestillingen med en flott konsert med japansk inspirert filmmusikk og den japanske ambassaden var også på plass. Vi fikk smake på godteri fra Japan og fikk noen fine plakater fra de ulike Studio Ghibli tegnefilmene. Alle de små søte heksene, kattene og andre utkledde barn som kom, kunne i tillegg få ansiktsmaling om de hadde lyst.

Resten av kvelden har vi brukt på god mat, Halloween godis og ledd masse av det søte og morsomme filmklippet som ligger på VG nett i kveld av den lille og hennes barnehage som tidligere på dagen hadde besøk av VG og ble filmet av de. Og jeg tror vår minste er strålende fornøyd med dagen, selv om det i år ble Halloween-feiring med en litt annen vri enn hva vi vanligvis pleier å ha på denne dagen.

#halloween #mamma #barn #feiring #film #kino #japan #høst #oktober #hverdag #foto #familie #tegnefilm

2 kommentarer

Jeanette Renèe

31.10.2017 kl.22:58

Happy Halloween :) synd barna ikke tømte godteri boksen vår :/

#FristelserIHverdagen

Reiseglad Reiseglad

01.11.2017 kl.05:29

Haha! Du får kose deg med resten selv Jeanette Renèe! Vi lever bare en gang .. litt fristelser må være lov i blant .. jeg er dårlig på å motstå de selv ... : D

Skriv en ny kommentar

Reiseglad Reiseglad

Reiseglad Reiseglad

40, Oslo

Dette er en blogg som har fokus på reising og opplevelser sammen med barn. Her vil du ikke finne mote, mat eller interiør tips. Men kanskje inspirasjon til din neste reise eller oppdagelsesferd? Alt er skrevet av en reiseglad, eventyrlysten, dagdrømmer, aktiv og engasjert mamma til 3, som stadig er på farten rundt om i verden.

Booking.com

Kategorier

Arkiv