hits

Julekortfotografering

På søndag var vi på julekortfotografering. En veldig flink fotograf som vi kjenner her i Oslo tok bilder. Og det føles veldig fint å få help av en kreativ og superflink person til å ordne årets julekort! Så slipper man selv å styre med det når listen over alt man skal ordne til jul er uendelig lang, og bare blir lengre for hver dag som går.

Den lille hadde på seg strikkeklær fra den skjønne julekolleksjonen til Memini. Var så heldig å få tak i både nisselue og nissekjole. De fleste forhandlerene som tok inn dette, er for lengst utsolgt. Og særlig klærne i litt større størrelser forsvant veldig fort. Måtte selv få tilsendt klærna fra en liten butikk jeg tilfeldig fant på nett, da de ikke er mulige å oppdrive på Østlandet lenger i det hele tatt.

Vi har allerede fått se resultatet av fotograferingen, og gjett om det ble mange fine bilder! Det ble faktisk så mange fine bilder at jeg har problemer med å velge ut bare et eneste et. Og vet at jeg har veldig lyst til å beholde absolutt alle sammen. Men kan forsvare det med at flotte bilder er kjekt å gi bort i gaver, og ikke minst å ta vare på som minner av årene som går og suser forbi oss.

#memini #desember #barn #jul #foto #oslo #vinter #snø #hverdag #november #mamma #photoshoot #fotograf

5 kommentarer

23.11.2017 kl.13:00

Forstår godt det blir vanskelig å velge bilde. Ser ut som de kommer til å bli kjempe fin<3

Reiseglad Reiseglad

23.11.2017 kl.18:31

Ja de var alle sammen fine denne gang .. Ingen selvfølge at barn har lyst å smile på fotografering, men denne gang var humøret på topp! Umulig å bare velge 1 bilde ut av alle .. : D

Karoline Brekkan

23.11.2017 kl.19:31

Åå så koselig!

Reiseglad Reiseglad

23.11.2017 kl.22:46

Veldig flink fotograf som gjorde det til en veldig hyggelig opplevelse Karoline Brekkan. Koselig dag! : D

Andrea

23.11.2017 kl.20:14

Åå så nydelig! Det ser ut som bildene blir bra ja :)

Reiseglad Reiseglad

23.11.2017 kl.22:47

De ble kjempefine Andrea! Gleder meg til å vise .. denne fotografen er kjempeflink!! : D

Skriv en ny kommentar