hits

Clarion Collection Hotel Amanda

22 desember tok vi turen fra Oslo og hjem til Haugesund for å feire jul. Vi kunne bodd hos mine foreldre som har et stort hus mens vi er her, men bestemte oss for å bruke opp noen bonuspoeng for å prøve Clarion Collection Hotel Amanda. Har alltid hatt lyst å bo her! Hotellet har nemlig krem beliggenhet i byen, ligger midt på kaien, har gåavstand til butikker og alt byen har å tilby og har ikke minst panorama havutsikt over Smedasundet som er like utenfor.

Vi hadde bestilt et stort og fint Superior dobbeltrom med ekstra stor plass og flott havutsikt. Flere store vinduer på rommet gjorde at vi hadde panorama utsikt over kaien og sjøen utenfor. Fra dette fine rommet kunne vi se og følge med på vær og vind og våkne opp til flotte morgener langs havet. Her bodde vi 1 natt før vi var så heldige at vi ble oppgradert til en stor Suite! Julegave fra hotellet! : D

Fra Suiten fikk vi en stor stue, eget soverom og helt nytt bad! Sengene er kjempemyke og deilige, har store puter og er nesten umulig å komme seg ut av. Frokosten er god! Stort utvalg med både kalde og varme retter. Hotellet serverer også kveldsmat og middag hver kveld som inkludert i prisen. Men siden det er jul og vi har vært i mange familieselskaper fikk vi bare prøvd dette en kveld. Personalet er veldig hyggelige og alt i alt så har det vært en fin og god opplevelse å bo noen dager her. Anbefaler dette hotellet om man planlegger en tur til Vestlandet og denne delen av landet.

#hotell #vestlandet #haugesund #norge #jul #reise #familie #desember #ferie #amanda #utsikt #clarioncollection

Booking.com

2 kommentarer

Lise

26.12.2017 kl.15:14

Ser ut til at dere koste dere :) er ett flott hotell med flott service og god mat =) håper dere var heldige med været =)

Reiseglad Reiseglad

26.12.2017 kl.15:31

Hotellet er kjempefint Lise! Været er dessverre ikke like flott .. Er meldt storm og stiv kuling og vet ikke om det går noe fly senere ...

Skriv en ny kommentar

Reiseglad Reiseglad

Reiseglad Reiseglad

40, Oslo

Dette er en blogg som har fokus på reising og opplevelser sammen med barn. Her vil du ikke finne mote, mat eller interiør tips. Men kanskje inspirasjon til din neste reise eller oppdagelsesferd? Alt er skrevet av en reiseglad, eventyrlysten, dagdrømmer, aktiv og engasjert mamma til 3, som stadig er på farten rundt om i verden.

Booking.com

Kategorier

Arkiv