hits

Disney on Ice

Nå har vi bestilt billetter til Disney On Ice! Var usikker på om vi skulle dra på det. Men etter å ha forhørt meg med resten av familien, ble det klart at både den eldste og minste hadde lyst å gå. Den lille minste har aldri vært på det før, og for henne kommer det til å bli stor stas! Den eldste var faktisk med engang når hun var liten, og det må ha vært en fin opplevelse siden hun hadde lyst å bli med igjen.

Disney On Ice skal gå i Oslo Spektrum fra 24 - 28 januar -18. De første forestillingene er så godt som fullbooket uten noen ledige plasser. Men oppdaget at den siste forestillingen på siste dag fremdeles hadde bra seter og masse ledig igjen på de fremste rekkene helt foran scenen. Billettene til denne forestillingen var også billigere enn alle de andre dagene. Så vi endte med å betale veldig mye mindre for våre billetter, enn andre jeg kjenner som har kjøpt for lenge siden til andre forestillinger på de andre dagene av showet.

Nå håper jeg familieshowet Disney On Ice på ny vil skape Disneymagi med det nye showet sitt: ?En Magisk Verden? og de kjente og kjære stjernene fra Disneys og Pixars Biler og Toy Story, og fra Disneys Den Lille Havfruen og Frost i slutten av måneden. Håper at dette vil bli gode minner og en uforglemmelig opplevelse for vår minste familiemedlem. Alt ligger i alle fall til rette for at vi kommer til å se veldig godt fra plassene vi fikk på rad 3, helt foran scenen! (Hvor det fremdeles er mange ledige plasser igjen ... )

#disneyonice #disney #familie #barn #helg #januar #mamma #blogg

Booking.com

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Reiseglad Reiseglad

Reiseglad Reiseglad

40, Oslo

Dette er en blogg som har fokus på reising og opplevelser sammen med barn. Her vil du ikke finne mote, mat eller interiør tips. Men kanskje inspirasjon til din neste reise eller oppdagelsesferd? Alt er skrevet av en reiseglad, eventyrlysten, dagdrømmer, aktiv og engasjert mamma til 3, som stadig er på farten rundt om i verden.

Booking.com

Kategorier

Arkiv