hits

Ombord på Symphony of the Seas

Tiden flyr! Nå har det allerede gått 2 uker siden vi sjekket ut av det nye cruiseskipet Symphony of the Seas. Vi var med på den andre seilingen på det helt splitter nye skipet fra Royal Caribbean og hadde en flott uke ombord. Siste dagen kom vi tilbake til Barcelona og til strålende vær. Det var veldig vanskelig å forlate det kjempefine skipet og varmen i Spania! Men fordelen med å ta en ferie på våren er at da er det ikke så lenge før det er sommer og ferie igjen når man kommer hjem.

Tenkte jeg skulle dele noen bilder jeg tok ombord på Symphony of the Seas siste morgen vi var ombord. Før vi gikk av skipet bestemte vi oss for å ta en siste spasertur rundt øverste dekk. Vi hadde akkurat spist frokost og fikk med oss soloppgangen over Barcelona. Været var perfekt og det føltes så vanskelig å måtte ta farvel med ferien vår og det flotte cruiseskipet vi hadde tilbragt den siste uken i april.

Ombord finnes virkelig alt man kan ønske seg både for liten og stor! De øverste dekkene ble fort et av våre favorittsteder. Her finner du flere svømmebasseng, mini golfbane, flere spisesteder, sklier, lekeland for barn, basketbane og surfesimulator bare for å nevne noe. En uke ombord på verdens største cruiseskip går fort for her er det så mye man kan se, oppleve og holde på med. Skulle gjerne blitt litt lenger på cruiset, men vet at nye eventyr snart venter. Og tenker at vi alltid kan kommer tilbake igjen senere til livet ombord på Symphony of the Seas.

#symphonyoftheseas #rccl #royalcaribbean #cruise #ferie #reise #mai

Booking.com

4 kommentarer

Cathrine Ruth

06.05.2018 kl.22:00

Wow! Det så skikkelig herlig ut!!

Reiseglad Reiseglad

07.05.2018 kl.06:55

Anbefaler veldig denne turen Cathrine Ruth! Kjempefornøyde med uka vi hadde ombord på Symphony of the Seas.

Laurie Deline

07.05.2018 kl.10:39

Shiiit. Så fint det så ut :OOOO

Ha en fin dag! <3

Reiseglad Reiseglad

07.05.2018 kl.14:12

Veldig fin Laurie Deline! Var også helt ny nå i april ...

Skriv en ny kommentar

Reiseglad Reiseglad

Reiseglad Reiseglad

40, Oslo

Dette er en blogg som har fokus på reising og opplevelser sammen med barn. Her vil du ikke finne mote, mat eller interiør tips. Men kanskje inspirasjon til din neste reise eller oppdagelsesferd? Alt er skrevet av en reiseglad, eventyrlysten, dagdrømmer, aktiv og engasjert mamma til 3, som stadig er på farten rundt om i verden.

Booking.com

Kategorier

Arkiv