Miami

Jeg elsker Miami! Strendene, den tropiske varmen, palmene, Art-Deco området & South Beach, butikkene, havna, Little Havana  .. Ja jeg vil påstå at det er UMULIG å bli lei av å befinne seg i solskinnsstaten, nettopp fordi det er så mye å se på og gjøre her. Miami er et perfekt sted å stoppe før og etter et cruise. Eller før og etter man skal til Orlando, Fort Lauderdale eller Key West. Det er deilig å feriere et sted hvor det alltid er garantert sandal vær! Det er enkelt å komme seg rundt i Miami. Og man er heller ikke avhengig av å ha leiebil her. Vi valgte å bo sentralt, og hadde gåavstand til både strand, butikker og spiseplasser. Vi valgte å bli med på flere utflukter mens vi var der. Og de var ikke spesielt dyre. Vi tok også en del taxi når vi skulle til andre deler av byen enn der vi bodde, og prisene var langt hyggeligere enn her hjemme. Nå som Norwegian har begynt å fly direkte til Florida er det også blitt mye lettere å komme seg hit. Før måtte man gjerne innom London, for å komme seg over den store dammen. Norwegian har hatt veldig billige billetter til Florida siden de startet å fly her .. Og om du har tid til ‘litt’ forsinkelser for å komme deg frem eller tilbake, kan det anbefales! Det må også sies at jeg kjenner flere som har vært heldige, og vært helt i rute med Norwegian tur/retur til USA  = )

Se hotellanbefaling i Miami lenger ned på siden min!

5 kommentarer
  1. Flotte bilder og fin lesing. Miami er herlig og jeg skulle gjerne reist tilbake dit en tur 🙂 Vi hadde base i Fort Lauderdale men måtte selvfølgelig en tur på Miamis strender 🙂

  2. Hei
   Ser du viser til hotellanbefalinger I Miami Beach på siden deres. Jeg kan ikke finne det. Hvis du kan anbefale hotell med balkong eller terrasse med bra til god standard og forhdsvis sentral beligghet hadde vi blitt glad. (14- dagers feie)

  3. Hei Martin! Vi bodde på Loews Miami Beach Hotel før og etter et cruise. Hotellet ligger midt på stranden South Beach. Vi hadde ballkong med panoramautsikt utover den lange stranden og havet på ene siden, og byen på den andre. Hotellet har perfekt beliggenhet i fht både spiseplasser, Art Deco området og butikker. Nettisiden deres finner du her: https://www.loewshotels.com/m/miami-beach
   Hvis dette ikke blir aktuelt for dere, vil jeg anbefale deg å lete i South Beach området. Finest!!! Anbefaler også at dere blir med på en dagstur til Kew West! Fantastisk kjøretur langs havet og et nydelig sted!!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg