Hjemmelagde pepperkaker

Prøver å motivere meg selv til å rydde opp på kjøkkenet. Kjøkkenbordet er nemlig dekket av et tykt lag klissete melis! Trolig gulvet også? Men hva gjør vel det når man akkurat har klart å skape magiske øyeblikk for den lille i huset. I kveld har vi nemlig bakt årets første hjemmelagde pepperkaker!! Og det var med stor iver den lille satte i gang med oppgaven. Pepperkakedeigen gjorde den lille veldig engasjert! Konsentrert trykket hun ut den ene figuren etter den andre av deigen. Og strålte som en sol hver gang vi tok et brett med ferdige pepperkaker ut fra ovnen. Etterpå var det klart for pynting for amatører. Den lille var sååå stolt når hun klarte å feste nonstoppene i melisen. Og var uten tvil et stort øyeblikk for en liten som prøver seg som baker! = ) Siden dette var en suksess blir det nok ikke så lenge til neste gang. Også får man bare se på all klisset og sølet som en del av sjarmen.

6 kommentarer
  1. Ja hjemmelaget er jo alltid best Henriette Celin! Alt smaker litt bedre når man vet man har laget det selv. Jeg er kanskje litt tidlig ute med julebaksten .. Men er ganske så sikker på at kveldens innsats forsvinner veldig fort. Så får regne dette som en ‘prøve baking’ eller hva? : D

  2. Ja IKEA sin er billig og grei Mari. Men mange synes den er veldig klissete å holde på med. Og har flere ganger blitt kåret til en av de dårligste deigene i ‘Best i test’. Senest i fjor! Så prøvde Meny sin i går. Den var veldig enkel å jobbe med! Og hadde god smak. Anbefales! Prøv den en dag og se om du merker forskjell fra Ikea sin. GOD søndag!!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg