Spennende uke!

Dagene flyr avgårde … Og det er rart å tenke på at vi snart befinner oss i september allerede!

Denne uken er det veldig mye som skjer. Skolestart for 2 i går. En som starter sitt første år på videregående, og en som har startet på sitt andre år på videregående. Begge spente og forventningsfulle! Alltid spennende å se hvilke lærere man får, og hvem man kommer i klasse sammen med.

I kveld står vi på gjestelisten til Oslo Runway og Bik Bok sitt Runway Award. Dette er en prisutdeling for unge designtalenter. Og et samarbeid mellom Oslo Runway og Bik Bok, som arrangeres for første gamg. Dette gleder vi oss veldig til å se! Positivt med alt som løfter unge talenter fram. Håper å få se masse kreativ inspirasjon!

På torsdag er vi invitert til Glossybox + Rituals sitt event på Aker Brygge. Og håper at vi da også rekker å få med oss Oslo Runway sitt avslutningsshow på samme sted. Litt senere på kvelden vises nemlig Admir Batlak pop-up show utendørs, og dette er åpent for ALLE !!

Helgen begynner også å bli fullbooket med både bursdag og middag ute på pogrammet.

Bildene vi tok i juli med Bellatrix Photography er ferdige! Og de ble veldig fine!! Denne uken har vi også vært i dialog med de kjente gatefotografene FaceHunter og Adam Katz Sinding. Weeee! Med andre ord, veldig mye spennende som plutselig skjer i hverdagen vår.

#mote #oslorunway #admirbatlak #blogg #foto #familie #mamma #hverdag #tirsdag #mammablogg #aktiv #oslo #mandag #onsdag

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg