Admir Batlak pop-up visning

Admir Batlak motevisning på Aker Brygge ble en stor opplevelse jeg sent kommer til å glemme! Det ble uten tvil et friskt pust på en ellers tung og regnfull dag.

Den 24. og 25. august gikk Oslo Runway av stabelen på Sentralen i Oslo. Og to fulle visningsdager ble avsluttet spektakulært av designeren Admir Batlak, som denne gangen ville gi en overraskelse til folket. Dette er mannen motebransjen ELSKER! Og jeg skjønner hvorfor akkurat han fikk lov til å avslutte det hele.

Etter endt visning på sentralen gikk 13 høye, stilige og flotte modeller rett fra catwalken på Sentralen og ut på Karl Johan hvor de fortsatte ned til Aker brygge. Kl 18.30 entret de en 100 meter lang catwalk utendørs på Stranden, Aker brygge for en pop-up visning som var åpen for absolutt alle og enhver.

Vi var tilfeldigvis i området tidlig. Og fikk dermed en av sitteplassene de hadde satt opp langs catwalken. Dette var stoler satt opp helt nede ved brygga og havet. De som fikk en av disse plassene, fikk også følelsen av å sitte på ‘første rad’ under moteshowet.

Mange var nok spent på hvordan været ville bli akkurat i går. Det regnet nemlig mye hele dagen! Og det er uten tvil, en risikosport å arrangere ting som dette utendørs på denne årstiden. Men akkurat når dette skulle starte, sluttet det på magisk vis å regne. Og det kom ikke en eneste dråpe regn så lenge shower varte.

Iført Admir Batlaks nye SS17 kolleksjon pakket modellene sammen hovedstadens moteuke Oslo Runway, og hele byen var invitert til å se på. På denne måten fikk alle en mulighet til å få en smakebit av den norske moteuken, og ikke bare de spesielt inviterte. Målet var å gi folk et innblikk i hvordan det ser ut backstage, hvordan designeren arbeider og hvordan kolleksjonen blir presentert. Og dette ble absolutt en opplevelse og begivenhet for årets motebegivenhet.

Oslo Runway har vært overraskende bra! Det var vært veldig kjekt å være med på visninger som de har arrangert disse dagene. Jeg er veldig positivt overrasket over hva de har fått til. Og håper virkelig det blir lagt mer penger og støtte på bordet fra politikernes sin side, sånn at vi kan glede oss til en bra, spennende og variert norsk moteuke også neste år.

// Bilde nummer 3 er lånt fra Aker Brygge sin Instagram side @akerbrygge

#oslorunway #moteuke #oslo #akerbrygge #admirbatlik #trend #motevisning #show #aktiv #blogg #mamma #hverdag #torsdag #familie #foto #mammablogg #familie #vår #sommer #helg #fredag

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg