Eventyrfabrikken

I dag har vi vært i bursdag på Eventyrfabrikken (tidligere Hopp i Havet) her i Oslo. Det er et kjempestort innendørs lekeland med jungelmiljø. Og selveste drømmeplassen for alle aktive barn!!

Dette er et sted hvor barn kan klatre, hoppe, løpe, skli, pusle og bråke så mye de bare orker. Her finnes det klatrestativer, hengebroer, trampoliner, krypeganger, store sklier, ballhav, karusell, airbazoka og hoppeslott. Perfekt sted å få brukt masse energi med andre ord ….

Det er også veldig populært å feire bursdag her! For på Eventyrfabrikken kan man leie tema rom. Og man kan velge mellom flere ulike bursdagspakker med mat, drikke, kake, is, godteposer og overraskelser til barna. Man får også maten servert. Foreldrene kan lene seg tilbake .. Og Eventyrfabrikken fikser og ordner og gjør det enkelt for deg å feire bursdag.

Bursdagsbarnet som var en gutt på 5 år hadde invitert 22 gjester med seg på Superhelt rommet! Det finnes også egne prinsesse rom, disco rom og pirat rom. Så her finnes noe for alle, både jenter og gutter. Og for foreldre finnes det gratis kaffe, te og nett.

Støynivået kan bli ganske så høyt, og alle foreldre trenger en blund etter å ha vært der. Som en mor som var der sa: ‘Vi foreldre trenger ofte flere uker på å komme oss igjen etter å ha vært her, for man blir så sliten’ .. Hehe! Men det positive er at barna ELSKER å være der!! Og timene går veldig fort mens man er her. Både store og små kommer til å sove veldig godt i natt.

#helg #mamma #lørdag #barn #familie #aktiv #oslo #barn #mamma

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg