Tøyen

Nok en dag med grått og trist vær utenfor vinduet .. Det er meldt regn, og vi venter bare på det. Men dårlig vær stopper ikke oss fra å dra ut i helgene. Særlig ikke når man har en aktiv liten i huset som liker å bevege seg mest mulig i løpet av en dag.

Turen i dag gikk til Tøyen. Der spiste vi tyrkisk middag med besteforeldre. Og Anatolia Restaurant er verdt å besøke!! Her får du veldig god mat! Store porsjoner og hyggelige priser. Og dette stedet er grunn nok alene til å dra hit en søndag eller alle andre dager i uken. Her trives nemlig både store og små veldig godt. 

Munch museet er populært som aldri før! Etter at Stockfleth flyttet inn hit, økte også antall besøkende virker det som. Dessuten hjelper det med spennende utstillinger. Og Jasper Johns uttstillingen som vises der nå, går som det suser. Til og med butikken inne på museet har blitt litt mer spennende enn før.

Når man først befinner seg på Tøyen, er det obligatorisk å gå en tur gjennom den flotte Botaniske Hagen som ligger i området. Her er det alltid så fint å komme! Og særlig for å se de ulike årstidene på nært hold. Nå kan man se at høsten er på vei .. Og selv om jeg absolutt foretrekker vår og sommer best, synes jeg likevel at hver eneste årstid har sin sjarm. Selv høsten kan være koselig og fin, til tross for mye dårligere vær.

Det er alltid noe som skjer her. Og i dag var det et vikinginspirert marked der, som solgte håndlaget ting og brød. Selv om været ikke var noe å skryte av i dag, var det likevel godt å komme seg ut å gå tur. Lade batteriene med litt avslappende ting, før en ny og travel uke venter på oss igjen i morgen.

#tøyen #oslo #aktiv #familie #helg #barn #søndag #tips #mat #aktiviteter #tur #reise #foto #blogg #mamma #mammablogg

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg