Leo’s Lekeland

For 1 uke siden var vi i 5 årsdag som ble feiret på lekelandet Eventyrfabrikken (tidligere Hopp i Havet). Den lille i huset ELSKET å være der å leke! Flere foreldre tipset oss derfor om å prøve også andre lekeland. Derfor bestemte vi oss for å teste ut konkurrenten Leos Lekeland her i Oslo denne helgen, for å se om det var like bra.

Konseptet går ut på det samme begge stedene. Stort innendørs lekeland med mange aktiviteter og jungeltema som går igjen overalt inne. Leo’s Lekeland er derimot mye større og lysere enn Eventyrfabrikken. Og Leo’s Lekeland har også mer å tilby både store og små! Her var det også mindre støy!!

På Leos Lekeland finner du klatrestativ, ballhav, egen babyavdeling, ballbinger, dropslide (går rett ned!), sykkelbane, kanonballområde, megaballer, piratskite, Spider tower (edderkoppnett), sportsarena, Tigersklie, trampoliner, Tubbyslide (sklie man kan renne ned med baderinger) og en gigantisk vulkan!

Klarer man å komme seg på toppen her, kan man prøve den lange sklien ned igjen. Denne vulkanen finner man på begge lekelandene. Men den er større på Leos Lekeland enn de har på Eventyrfabrikken.

Leo`s Lekeland er nordens største lekelandkjede. Og dette er absolutt en møteplass for hele familien. Her kan man leke, slappe av, spise og ha det morsomt i flere timer. Man betaler bare for at barnet skal komme inn. Og det koster 169 kr om man er mellom 2 og 17 år. Gratis for voksne!

På begge stedene er der veldig populært å feire bursdag! Her kan man leie ulike temarom. Og lekelandet ordner alt for deg og bursdagen du skal ha. Enkelt og greit! På Leos Lekeland var rommene større og mye bedre plass enn på Eventyrfabrikken. Her har de også flere temarom å velge mellom: Disco rom, Dinosaur rom, Fotball, Prinsesse rom, Leos hule (bildene under), Pirat rom og Under Havet.

Her var det også lov for foreldre å ha med egne kaker. Og det var også et større venteområde for foreldrene og bursdagsgjestene enn på Eventyrfabrikken.

Det var uten tvil større og romsligere tumleplass både for store og små på Leos Lekeland! Og alt virket mye større her enn på Eventyrfabrikken. Stort pluss at det også var bedre luft og lysere inne! Da får man ikke den samme innestengte følelsen, som jeg fikk på den andre plassen. På Eventyrfabrikken var det også mer støy og varmere inne. Og det det følts fort litt kaotisk og trangt, selv om det var bygget oppover i høyden.

Veldig kjekt å vite at det finnes steder som dette! Når været blir kaldere og dårligere fremover på høsten og vinteren, er dette perfekte lekeplasser innendørs, som jeg absolutt har lyst å dra tilbake til i helgene. Supert sted for de små å bruke all energien de har på lager i noen timer!

Den lille har også et stort ønske om å feire sin neste bursdag her i Prinsesserommet. Så får vi se da … Vi kommer uansett til å dra tilbake her en dag snart igjen. Det var til og med gøy å være her fos oss voksne! Det var nesten som vi kunne ønske at vi fikk muligheten til å være små igjen … Hehe! : D

#leoslekeland #oslo #aktiv #aktiviteter #tips #helg #søndag #familie #barn #foto #barn #mamma #mammablogg #hverdag #lørdag #september

4 kommentarer
  1. Helt sikkert slitsomt når det er mye folk .. Men jeg så at de små elsket å være der! Og særlig de som feiret bursdagen sin der! For dem var det STORT! : D Helt sikkert veldig stas å ha bursdagen sin en sånn plass Ronja Østensvik.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg