Amalfikysten rundt med privatsjåfør

Spente var vi når vi gikk av Symphony of the Seas i går i Napoli, Italia. Vi hadde leid en privatsjåfør for første gang og viste ikke helt hva vi kunne vente oss. Cruiseskipet sa de hadde brukt dette fimaet i åresvis, så tenkte at de måtte være bra om de var godkjent av cruiseselkapet som stiller høye krav til kvalitet på guider og turer de arrangerer. Hadde heller ingen forhåpninger om at vedkommende person som vi skulle tilbringe en hel dag med snakket engelsk. Vi bare håpet at det var en vennlig person som ventet på oss. Men så viste det seg at det var en yngre smilende italiensk mann som skulle være vår sjåfør. Han hadde bodd 10 år i Brighton i England hvor han hadde jobbet som kjøkkensjef på en restaurant og snakket perfekt engelsk! I tillegg så han ut som en filmstjerne der han sto i dressjakke med kule solbriller foran en stilig bil.

Guiden vår var i tillegg lett å snakke med, og det viste seg at vi hadde felles interesser og likte de samme tingene. Han var engasjert, glad og veldig sympatisk. Spurte hva vi kunne tenke oss å se og kjørte oss dit vi ville. I løpet av dagen var vi innom alle de stedene på Amalfikysten som vi ikke hadde sett ennå men som vi lenge har hart lyst å besøke. Høyt på ønskelisten min var Positano, og endelig kom jeg meg dit! Et sted som viste seg å være en bitteliten landsby. Små steder var også Ravello, Atrani og Praiano. Lite var også Amalfi. Vi spiste også lunsj på en fantastisk plass med havutsikt og sitoner på trærne over oss mellom Amalfi og Praiano. Sjåføren booket bord for oss der på forhånd, og var også den som anbefalte denne nydelige plassen for oss. Hadde ikke hørt om det selv. Vi fikk tilbud om å stoppe i Sorrento og på en sitronbutikk på vei hjem. Men der har vi vært før og var så trøtt etter en hel dag i stekende sol og med mange inntrykk. Alt i alt en fantastisk dag! Var veldig deilig å være på tur med en så behagelig sjåfør som gjorde hele dagen totalt stressfri for oss. Noe jeg kunne tenke meg å gjøre igjen og har lyst til gjøre flere ganger om muligheten byr seg!

#symphonyoftheseas #cruise #rccl #amalfi #italia #atrani #foto #aprilBooking.com

(function(d, sc, u) {
var s = d.createElement(sc), p = d.getElementsByTagName(sc)[0];
s.type = ‘text/javascript’;
s.async = true;
s.src = u + ‘?v=’ + (+new Date());
p.parentNode.insertBefore(s,p);
})(document, ‘script’, ‘//aff.bstatic.com/static/affiliate_base/js/flexiproduct.js’);

5 kommentarer
  1. Ja dette anbefales! Var ikke klar over at det ikke kostet mer enn en lang utflukt i buss med 50 andre Mariann Sæther Tokle! Kjekt å bare se det man selv og i eget stressfrie tempo

  2. Det kommer an på hvor dere vil og hvor mange timer Kristine. Snakk med de som jobber med uflukter når dere kommer ombord! Du kan også se på utfluktsprogrammet allerede nå ved å logge deg inn på RCCL sin side med utflukter, ved å velge dato dere skal seile. Hvis du ikke har vært på Amalfikysten før er det også fint å bli med på deres turer til Capri, Sorrento eller Pompeii. Anbefaler også utflukter til Firenze og Roma om dere ikke har vært der før. Bare spør om du lurer på noe!

  3. Mange har spurt meg om akkurat dette. Jeg skal lage et innlegg med tips til ulike ture på denne ruten om ikke så lenge. Har reist samme rute mange ganger med flere forskjellige skip. Og fått mange erfaringer utfra de turene vi har vært på og andre har fortalt om. Skal dele når jeg har landet litt hjemme først. Vi kom hjem for 1 time siden!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg