Planer for årets sommerferie

Vi har lenge hatt planene klare for årets sommerferie: vi skal, tro det eller ei, på cruise! Igjen! Hehe! Tror ikke vi kan reise på andre typer ferie for øyeblikket. Når man først har blitt hektet på det behagelige cruiselivet er det ingenting som slår dette eller noe annet som frister mer. Fordelene med å feriere på cruise er så mange, at for oss er det umulig å heller velge 2 uker på charter i syden i stedet for.

Vi skal som i fjor sommer reise med Celebrity Cruises. Dette er søsterselskapet til mer kjente Royal Caribbean. Har reist mange ganger på cruise med Royal Caribbean siste årene, men har funnet ut at vi liker bedre å reise med Celebrity Cruises. Selv om begge disse cruiseselskapene tilhører samme selskap, er det likevel enormt stor forskjell. RCCL har de største og de nyeste skipene for øyeblikket. Vi testet nylig verdens største cruiseskip fra Royal Caribbena: Symphony of the Seas. Celebrity har mindre skip med mindre gjester, og man får følelsen av å tilbringe tid i mer personlige omgivelser.

Royal Caribbean har enormt mange tilbud for barn og ungdom. Det er på deres skip du finner alle de enorme sklienen, klatreveggene og surfesimulatorene bare for å nevne noe. På deres skip får man også fort litt Las Vegas stemning ombord. På Celebriry Cruises sine skip finnes ingen enorme sklier, karuseller eller blinkende ting som Royal Caribbean har på de største skipene sine. Ombord hos Celebrity er stemningen roligere og mer avsalppet. Men også her finnes det barne og ungdomsklubber og masse aktiviteter. Bare i mindre format.

Som i fjor reiser vi på 2 cruise etter hverandre, et såkalt ‘Back to Back’ cruise. Vi skal innom 12 ulike byer og stopp fordelt på 5 ulike land i Middelhavet. Noen er gamle kjenninger som vi har besøkt mange ganger tidligere og andre er helt nye og ukjente stopp for oss. Uansett, vi gleder oss masse til nye opplevelser og ferie på havet. Forhåpentligvis med et like blikkstille hav som sist denne gang også.

#celebritycruises #cruise #middelhavet #sommer #reise #ferie #familie

Booking.com
(function(d, sc, u) {
var s = d.createElement(sc), p = d.getElementsByTagName(sc)[0];
s.type = ‘text/javascript’;
s.async = true;
s.src = u + ‘?v=’ + (+new Date());
p.parentNode.insertBefore(s,p);
})(document, ‘script’, ‘//aff.bstatic.com/static/affiliate_base/js/flexiproduct.js’);
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg