Et spa på havet

Ombord på det nye cruiseskipet Celebrity Edge finnes det et nydelig spa. Bakerst på dekk 14 finner du Edge Spa som kan sammenlignes med de aller beste spa i verden. Cruiseskipet Celebrity Edge har ombord det største utvalget av spa, velvære og treningsmuligheter. Designet på en måte man aldri noen gang tidligere har kunnet oppleve til sjøs.

I hjertet av det utrolige flotte The Spa på Celebrity Edge ligger The Thermal Suite. Her finner du: Hammam, Salt Room, Steam Room, Rainfall Water Therapy Room, Float Room , oppvarmede mosaik loungestoler, infrarød Sauna Room og Crystalarium Room. Aqua Class lugarene ombord har ubegrenset adgang til Edge Spa. Her kan man velge mellom et stort antall ulike behandlinger med inspirasjon av Celebrity Edge sitt SEA konsept og signaturbehandlinger. Her finner du blant annet Salt Stone Therapy, Elemis Thousand Flower Detox Wrap og Thai Herbal Poultice Massage. Alle behandlinger utført med det aller seneste innen teknologi.

På Edge Spa finnes også en frisørsalong, muligheten til å få manikyr og pedikyr, The Barber Shop for menn som ønsker hårklipp og barbering, Fitness Center som tilbyr alt innen gym og yoga og The Spa Cafe og Juice Bar. Her får man alt fra smakfulle salater, smoothie og ferskpressede juicer.

Du kan se et videoklipp om Edge Spa  HER!

2 kommentarer
  1. Ojj..ojj der var det noe royalistisk eksotisk over lokalitetene 😀 Flott var det ,, ikke stedet for å subbe rundt i lørvete dongeri nei 😀

   1. Haha! Dette stedet er for alle! Alle er velkommen. Uansett, hva man har på seg. Men man får jo utlevert en morgenkåpe og slipper å ha på seg masse klær Når vi var ombord var det uansett så varmt at de fleste hadde parkert sin lørvete dongri hjemme før de dro. : D

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg