Puro Gdansk

Puro Gdansk Stare Miasto var det andre hotellet vi bodde på mens vi besøkte Gdansk for første gang i vinterferien i februar i år. Jeg fikk anbefalt hotellet fra en kollega som hadde bodd her tidligere og var veldig fornøyd. Dette kjempestilige hotellet ligger ennå nærmere sentrum av Gdańsk enn det første hotellet vi bodde på som var Hotel Sadova. Puro ligger bare 150 meter fra den grønne porten og 300 meter fra Dlugi Targ som er kjente landemerker i byen. Dette hotellet er helt ulikt det andre hotellet. Her finnes det ingenting for barn, de har ikke svømmebasseng, lekerom eller egen frokost for barn som det andre hotellet hadde. Likevel var dette det hotellet den minste likte seg best på. Til tross for at dette ikke var like barnevennlig som det andre hotellet vi bodde på, var det nettopp her på Puro den minste på 6 år likte seg aller best.

Beliggenheten til Puro er hyggelige enn det første hotellet. Sengene her er også de beste vi noensinne har ligget i! De har de mykeste dynene og putene vi noengang har vært borti, og det er nesten umulig å komme seg ut av sengen når man først har lagt seg. Hotellet har restaurant, en bar i øverste etasje med utsikt over byen, gratis Wi-Fi og kostnadsfritt lån av sykler. Frokost er ikke inkludert, men kan kjøpes utenom. Vi var usikker på om vi skulle gjøre det, men veldig glad for at vi gjorde det. Her var frokosten kjempebra! Stort utvalg av alt du kan tenke deg og verdt prisen! Kommer vi tilbake til Gdansk er dette hotellet et naturlig førstevalg. Link til hotellet HER! og noen bilder under. Anbefales på det varmeste!!

 

4 kommentarer
  1. Så fin blogg! Jeg drar til Gdansk imorgen, du har ikke lyst å kort komme med noen få tips her i kommentarfeltet? Hvor bør man spise? Hvor er den beste shoppingen? Hva gjorde dere?

   1. Hei! Så heldig du er! Vi elsket Gdansk! Gamlebyen er et must! Ligger et kjøpesenter i enden av gata der: Forum Gdansk. Det var stort og fint!! Bare følg hovedgata rett fram så langt du kommer. Det ligger et annet ca 15 minutt unna i taxi: Galeria Baltycka som er enda større. Det er hyggelige spisesteder overalt i Gamlebyen. Vi havnet på Hard Rock Cafe og Billiys / Amerikansk diner helt tilfeldig. Besøkte også Museet for andre verdenskrig som er must å få med seg! Ligger bak Hilton hotellet. Bare følg gaten langs kanalen så langt du kommer. Brukte omtrent 10 minutt på å gå bort. Flott rusletur langs havet! Fikk sett masse. Her ligger det også mange spisesteder. Ellers var vi også innom badebyen Sopot en tur som jeg likte godt. Hvor lenge blir du? Og hvor skal du bo? Lite sted. Lett å komme seg rundt.

   1. Vi var der også 4 dager. Kunne fint ha vært lenger. La ikke merke til hotellet dere skal bo på, så usikker på hvor det er. Kos dere masse og GOD tur!!!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg