Tilbake i Gdansk

Vi har siden vi kom tilbake til Gdansk hatt litt vekslende vær. Tirsdag ettermiddag nå vi kom hit regnet det. Men det gjorde ingen verdens ting, for vi hadde verdens beste hotell som ventet på oss her! PURO er et av de hotellene som det alltid er kjekt å være på og som er mer enn bare et hotell. Her er det i tillegg til store rom også 2 barer, spiseplasser og fine oppholdsrom ellers rundt på hotellet. Så vi tok livet med ro etter vi sjekket inn på hotellet og var kun en liten tur ute for å spise middag og besøke noen små og billige lokale butikker som vi har oppdaget som ligger i nærheten av der vi bor.

Onsdag regnet det voldsomt på dagen. Når vi skulle ut hadde hotellet ikke flere paraplyer igjen, men heldigvis hadde vi tatt med regnjakker. Vi gikk gjennom den fine gamlebyen litt fortere enn vi pleier og til enden av gaten. Der ligger nemlig det store kjøpesenteret Forum Gdansk på andre siden av gaten. Her var vi å kikket i butikker og spiste noen timer. Når vi var ferdig med alt vi skulle se på der hadde det sluttet å regne når vi kom ut igjen! Vi slappet av på hotellet igjen før vi gikk ned til Hilton hotellet langs kanalen og fikk med oss solnedgangen fra takterrassen der. På vei tilbake tuslet vi langs kanalen på den andre siden av elven og gikk tilbake til vårt eget hotell og satt på på baren og takterrassen her.

Vi var snakket om at vi har hatt lyst til å besøke nabobyen Gdynia hver gang vi har vært her, men har de siste gangene dratt til Sopot i stedet for. Ble enige om når vi reiste ned nå at vi skulle dra til Gdynia denne gangen om vi fikk en dag med bra vær mens vi var her. Var usikker på om det ville skje for værvarselet har ikke sett så bra ut før vi reiste ned. Men i dag våknet vi opp til knallblå himmel og da var vi ikke i tvil om hva vi skulle gjøre, vi skulle besøke Gdynia! Så i dag har vi tilbragt dagen der. Tenkte jeg skulle dele noen tips og bilder derfra snart. Kjekt at vi nå omsider har fått sett begge nabobyene til Gdansk. Veldig ulike! Men fine byer på hver sin måte.

2 kommentarer
  1. Så kjempegøy å se bildet fra Gdansk 🙂 Var selv i Gdansk i august (22.08 – 25.08.2019). Min fetter er medeier i to hoteller bl.a Scandic Hotell, og vi bodde gratis på hotellet. Jeg synes Gdansk var en kjemepfin og nydelig by. Skulle hatt flere dager, men vi fikk sett det aller viktigste 🙂

   Ønsker deg en kjempefin torsdagskveld <3 🙂

   Purr, purr fra Toril og kattene

   1. Gdansk er en kjempefin by! Helt enig!! Hadde aldri trodd vi skulle reise ned 3 ganger på 1 år, men det har vi altså gjort. Kort flytur og mye for pengene. En fin by som jeg nå kaller min ‘Happy Place’. Tenker at det holder med 3-4 dager her. Kjekt å se at hver gang vi har vært her så har byen forandret seg også. Nå hadde det feks blitt store endringer langs kanalen bare fra april til oktober! Og kjekt at det fremdeles er grønt her nede! Føles ut som mindre høst her enn hjemme.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg