hits

Dubronovik

I går klokken 14 ankret vi opp i Dubronovik i Kroatia. Dette er en plass jeg alltid har hatt lyst å besøke, så var veldig spent på om denne plassen levde opp til alle forventningene jeg hadde på forhånd. Innseilingen hit var vanvittig flott! Helt utrolig fint å sitte å spise lunsj ute på båten og se den ene flotte båten etter den andre, alle øyene og husene vi paserte og seilte forbi hit. Merker også fort at Dubronovik er helt annerledes enn Split som vi har besøkt før.

Vi hadde ikke bestilt noen organisert tur hit på forhånd. Og bestemte oss for å droppe å bli med på tur gjennom cruiseselskapet. Vi kjøpte kun billetter til shuttelbuss til og fra Gamlebyen. Jeg trodde det bare var 10 - 15 minutt å gå fra havna og inn, men så viste det seg å være nesten 25 minutt å kjøre og 45 til 50 minutt å gå inn fra hvor vi ankrer opp. Og når vi så den lange veien vi kjørte, skjønte vi fort at det hadde vært for langt å gå med en liten 5 åring i varmen. Dubronovik er nemlig like varmt som Venezia, og om ikke varmere.

Hadde lest en del om Dubronovik før vi kom, og hadde noen tanker om hva vi hadde lyst å se. Både Taubanen opp i høyden og Banji Beach var det som fristet mest på forhånd. Men så endte vi opp med å bare gå rundt i Gamlebyen noen timer i stedet for, og alle var mer enn nok fornøyd med det. Vi har bussbilletter til og fra i dag også. Forløpig har vi ikke kommer oss noe sted. Vi har i stedet badet i bassengene på båten, spist lang frokost og lunsj, vært en tur i barneklubben og nå sitter vi bare på vår egen terrasse her på båten og nyter livet, cruiset og utsikten foran oss.

I Dubronovik stopper vi i nesten 2 døgn. Og vi drar ikke herfra før sent i kveld. Klokken 22.30 seiler vi videre til Kotor, Montenegro! Om noen har vært der blir jeg glad for tips om hva vi bør se og få med oss der. Har hørt at dette også er en veldig flott plass og har en innseiling man ikke må gå glipp av. Kjempespente på neste stopp!

#foto #mamma #cruise #dubronovik #kroatia #sommer #ferie #foto #juli #blogg #familie

2 kommentarer

John

16.07.2017 kl.19:03

Flotte plass. Ta gjerne turen litt nordover neste gang. Til Trogir. Her kan du leie min leilighet.

www.trogirferie.com

Reiseglad Reiseglad

17.07.2017 kl.09:53

Hei John! Hvor ligger Trogir?

Skriv en ny kommentar

Reiseglad Reiseglad

Reiseglad Reiseglad

40, Oslo

Dette er en blogg som har fokus på reising og opplevelser sammen med barn. Her vil du ikke finne mote, mat eller interiør tips. Men kanskje inspirasjon til din neste reise eller oppdagelsesferd? Alt er skrevet av en reiseglad, eventyrlysten, dagdrømmer, aktiv og engasjert mamma til 3, som stadig er på farten rundt om i verden.

Booking.com

Kategorier

Arkiv