Sunset Bar

Det beste med å være på cruise er når man åpner døra til sin egen private balkong og kikker ut på soloppgangen og det enorme havet. Eller når man på kvelden kan sette seg ned i en myk sofa på en bar utendørs på det øverste dekk. Hver eneste kveld etter en lang og bedre middag, har man muligheten til å få orkesterplass og panoramautsikt ut over solnedgangen. Og det er ingenting som er vakrere enn å se solen gå ned over et blikkstille og uendelig hav. Mens man kikker opp på en fargerik himmel som minner mest om et vakkert maleri, kan man kjenne roen som senker seg i kroppen. Og det er da man tenker at livet ikke kan bli stort bedre enn det!

10 kommentarer
  1. Ja det er når man går av cruisebåten det går opp for deg hvor bra man faktisk hadde det om bord! Men kjenner jeg begynner å bli usikker på neste tur nå … Midtøsten føles ikke spesielt trygt om dagen … Så lurer på om jeg må finne ny rute Mariann Sæther Tokle?

  2. Vi skal på tur i mars, gubben skal til Barcelona på formel 1 i mai, vi skal kjøre nordover i sommer, så da er det mulighet for en tur til høsten men foreløbig er det dyre turer synes jeg, så jeg har ikke funnet den riktige enda. Jeg tror ikke han kan ta fri mer enn en uke heller, så det blir ikke langtur i så fall, bare en snartur til Middelhavet kanskje. Det kan hende det blir et cruisefritt år, hmmmmm, for til høsten hadde det vært fint med varme.

  3. Elsker Barcelona! Da har du jo noe veldig bra å se frem til Mariann Sæther Tokle. Enig i at prisene er høye fremover .. De skal vel finansiere og nedbetale alle de nye gigant båtene?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg