Hôtel Le Versailles

Det første vi opplevde når vi kom ned til Sør Frankrike og den Franske Riviera, var dessverre tull og rot med hotellbestillingen vår! Jeg hadde bestilt og betalt for et hotell jeg hadde sett meg ut allerede i april. Så var sikker på at alt var i skjønneste orden. Men da vi kom dit, hadde de dessverre ikke gitt oss det jeg hadde bestilt, og var blitt lovet gjennom mange mail.

Kort fortalt, vi hadde bestilt et stort familierom, som jeg trodde var 2 dobbeltrom med dør mellom. Men fikk i stedet for 1 dobbelrom og et lite rom uten dusj. Det lille rommet uten dusj var heller ikke pusset opp de siste 30 årene? Det hadde et mindre deilig gulvteppe på gulvet! Og hvem vil dusje i et lite ‘skap’ på gangen?

Men noen ganger lønner det seg altså å klage! For når jeg sa i fra i respsjonen at dette ikke ville fungere for vårt reisefølge på 5 personer, fikk jeg beskjed om at vi kunne få bo på et annet hotell! Hotellsjefen eide nemlig 2 hotell. Og det andre hotellet lå bare litt lenger opp samme gate. Om vi ville komme opp å se på det?

Hôtel Le Versailles lå litt lenger opp fra havna i Villefranche. Og det første som møtte oss der var en FANTASTISK utsikt!!!! De har en kjempestor terrasse hvor man kan sitte å spise og drikke. Og her kunne jeg fint ha blitt sittende for alltid! DEN utsikten over havet og alle båtene! Det var som å komme til himmelen, etter å ha vært innom på det andre hotellet, Hotel Provencal, som vi egentlig skulle ha tilbragt ferien vår.

Hotellet er fresht, lite og veldig koselig! Personalet er helt ENESTÅENDE! De gjør alt for deg! Jeg så bare STORE smil! Og etter 10 dager, ble vi også litt kjent. : ) De har svømmebasseng der, en fin hage og en oase nede ved bassenget. Og gratis nett!! (noe som slett ikke er en selfølge på hotellene her nede)

Frokost er ikke inkludert, men kan kjøpes om man vil. Koster 15 Euro pr person. Vi valgte derfor å spise på de ulike bakeriene som lå i nærheten, eller nede på Cafene og alle spisestedene som ligger ved havna.

Finnes det noe negativt å si? De som rengjorde rommene var kanskje ikke de raskeste .. Men vi var ute mestepartene av dagene. Og da hadde de stort sett klart å ta rommet før vi var tilbake. Hvis ikke kom de i rekordfart om vi sa i fra inresepsjonen. Ingenting slår følelsen av nye store og myke hvite håndklær .. Og en oppredd deilig seng!

Dette hotelet anbefales! Perfekt beliggenhet! Og bare en kort taxitur fra Nice flyplass. Cirka 20 minutt, hvis det er trafikk. Hotellet er stille og rolig, men samtidig sentralt! Buss 100 og 82 går rett utenfor døra. Og disse tar deg enkelt rundt hele kysten begge veier.

For de som ikke ønsker busser med mye folk, så finnes det også en liten togstasjon en fin liten rusletur unna. Og hotellet tilbyr også å ordne transport for deg, dit du skal. Prisene på dette var også bra. Vi lot dem ordne med turen tilbake til flyplassen. Fikk en flott bil og en veldig hyggelig og behagelig sjåfør. Dette er et sted som jeg helt klart kunne reist tilbake til.

Vi betalte ingenting for å bo her, siden vi allerede hadde betalt til det andre hotellet de eier. Har sett at man kan booke det på både booking.com og hotels.com (som har dyrere pris på det!) Sjekk også direkte med hotellet via deres hjemmeside! Ofte får man da en bedre pris, enn gjennom bookingsidene.

Det står også på bookingsidene at dette er et 3 stjernes hotell. Men vil heller si at dette er uten tvil et 4 stjernes hotell! Prisen er uansett lavere enn mange av de andre stedene her nede.

#søndag #helg #hverdag #foto #frankrike #franskeriviera #aktiv #mamma #familie #mammablogg #foto #ferie #sommer #august #kjærlighet #reise #hotell #tips

9 kommentarer
  1. Dette er i en helt annen prisklasse enn hotellet du nevnte irenglede … Men hotellet var veldig koselig! Har bare 45 rom. Og lå perfekt til i Villefranche, som er superkosellg! Så var fint å bo her for en billig penge : D

   Ville absolutt anbefale deg å prøve Villefranche som utgangspunkt, om dere vil ha litt forandring. Så kan man heller dra på dagsturer alle de andre stedene. Bussen fra Villefranche til Monaco tok feks 13 minutt og kostet 1 Euro!

  2. Takk for fine tips. Vi pleier å leie bil, så det går nok greit. Leste at hotellet har parkering også, og det er ikke akkurat lett å få tak i i Sør Frankrike. Det trekker opp vesentlig. Pleier å ha base i Antibes og deromkring. Men absolutt aktuelt å vurdere en annen base langs rivieraen. Ikke umulig at vii tester ut dette hotellet. Intet must at det må være spesielt dyrt. Er du der nede nå, eller har du kommet hjem igjen? ;D

  3. Vi har kommet hjem igjen til regnet irenglede. Og lengter tilbake allerede! Anbefaler hotellet veldig pga beliggenhet og veldig hygglige ansatte. Enkelt å komme seg dit! Fra selve Nice tar det bare 5 – 6 minutt å kjøre. Er egentlig bare opp en veldig lang bakke! Cirka 15 – 20 minutt fra flyplassen. Har dere et stort budsjett vil jeg også anbefale Welcome Hotel som ligger midt på havna i Villefranche. Usikker på om de har parkering? Her ligger døgnprisen på rundt 3000 kr natta. Hvis dere pleier å alltid dra til Antibes, ville jeg absolutt prøvd å bytte base denne gang. Villefranche er superkoselig!! Men mye mindre enn Antibes. Umulig å ikke forelske seg i denne plassen. Vi likte også oss i Eze Village. Vært der? Litt av en kjøretur opp dit!

  4. Etter å ha besøkt de aller fleste stedene langs den Franske Riviera føler jeg at jeg kan sammenligne de forskjellige stedene. Og jeg er ikke i tvil om Villefranche er den vakreste av alle stedene der nede ireneglede! Bare vent å se! Du kommer til å si akkurat det samme … Bare vent å se!!

  5. Hehe. Fortsatt meget overbevisende. Kan nok si det samme om franske rivieraen….. Synd å si det, men man blir kanskje litt kresen og muligens noe blasert også. Men skal ikke stenge døren for nye ting. Absolutt ikke. Ja, vært i Eze flere ganger. Ikke akkurat flatt. Skal ta en titt på Welcome hotel også, jeg. Har vært flere ganger i Villfranche også, men aldri overnattet. Så vi får se……

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg