Festpremiere på Oppdrag Dory

Gjett om vi har gledet oss masse til at det skulle bli søndag! I dag var det nemlig klar for festpremiere på den flunkende nye filmen Oppdrag Dory.

Klingenberg kino her i Oslo inviterte til førpremiere på filmen Oppdrag Dory og billettene forsvant i rekordfort! Det var nemlig ikke bare de små som har gledet seg til denne filmen. Men kanskje alle oss som husker og liker Oppdrag Nemo som kom i 2003.

For å forberede min lille kinovenn på 4 år, har vi sammen sett Nemo filmen den siste uken. Den ligger ute på Viaplay. Og hun likte den sååå godt, at hun har sett den hele 4 ganger de siste dagene! Dermed ble hun veldig klar for å se mer av disse søte fiskene!

Nå selger de også Kinderegg med alle de kjære Nemo figurene inni. Så det tok ikke lang tid før den lille var helt hekta på alt som har med disse filmene å gjøre.

Vi kom på kinoen i god tid i dag, for at vi ikke skulle gå glipp av noe. Og det var ekstra hyggelig at hennes skjønne nabovenner også var med oss i dag!

Det var mange aktiviteter på kinoen før filmen:

– Akvarium som vi kunne gå inn i og ta bilde.

– Ansiktsmaling.

– Tegneverksted.

– Goodiebags til barna

– Premieutdeling i salen.

– Såpeboblemaskin.

– Musikk fra filmen.

– Blå løper

– Pressevegg med masse kjendiser

Alle de som har de norske stemmene i filmen var tilstede på kinoen. Og salen var stappfull! Barna fikk flotte gaveposer før filmen. Noen heldiggriser fikk i tillegg en ekstra stor pose med flotte premier, etter loddtrekning av tilfeldige seter i salen.

Om du likte den første filmen vil du ELSKE denne! Oppfølgeren er etter min mening bedre en den første. Og blekkspruten som er med i denne filmen, er sååå hysterisk morsom at jeg ikke klarte å stoppe å le! Det er verdt å se denne filmen bare pga den!! Er ganske sikker på at dette er den morsomste barnefimen i år? En veldig fin film ingen må glipp av! Like morsom for oss store som de små.❤

#søndag #film #kino #premiere #mamma #blogg #mammablogg #oslo #helg #aktiv #foto #barn #familie #sommer #kjendiser #moro

4 kommentarer

Siste innlegg