Endelig er snøen her!

Den lille i elsker snø, jul og vinter! Og gjett om hun ble glad og ivrig når hun fant ut at det snødde i dag morges. Lenge sto hun å bare kikket ut av vinduene på en stol. Klistrer inntil vindusruta beundret hun snøen som dalte ned utenfor. Sånn kan hun stå lenge. Denne tiden av året er nemlig hennes favoritt årstid over alle årstider! Hele året går hun bare å venter på at det skal blir vinter og kaldt. Årets høydepunkt for henne uten tvil. Noe som er rart siden hennes mor elsker og foretrekker sol, sommer og hvite strender fremfor hvit snø.

På formiddag tilbragte vi noen timer ute i snøen. Koste oss med fri fra både jobb og barnehage. Laget snøengler og snøballer. Og så på at den lille som løp lykkelig gjennom urørt snø her vi bor. Senere på dagen reiste vi til byen for å kjøpe noen julepresanger. Den lille tok med seg en stor snøball på T-banen. Og bar på snøen sin fra butikk til butikk, helt til den på 'mystisk vis' plutselig forsvant … De butikkansatte syntes det var veldig søtt å få en kunde på besøk i butikkene deres med medbragt snø tidligere i dag!

Nå er det bare å krysse fingrene for at all snøen som har kommet blir liggende en stund. Den lille gleder seg veldig til både aketurer og snømann bygging. For henne er det magisk når alt utendørs forvandles til vinter og snø. Ingenting slår dette! Naturen blir ekstra fin og spennende med snø over seg. Jeg må innrømme at det ser veldig koselig ut ute med all snøen nå. Dagene blir mer stemningsfulle frem mot jul, når man i tillegg har fått snøen på plass rundt oss. Vinteren er en vakker tid for både store og små! Og i år skal vi være flinke til å være masse ute i snøen så lenge den varer.

#snø #vinter #hverdag #oslo #mamma #november #familie #foto #barn #jul #norge #natur #tirsdag #gullkorndesign

Siste innlegg