Møte med Julenissen

  •   

I dag åpnet Jul i Vinterland i Spikersuppa i Oslo. Det er tredje året på rad dette julemarkedet er her i Oslo. I fjor var det hele 1 million mennesker innom mens de hadde åpent!! Dette har blitt et magisk juleunivers for både store og små. Og et sted alle vil innom for å få julestemning før jul. Det er veldig bra gjennomført, og alltid hyggelig å komme hit. Nå har det blitt tradisjon å dra innom her for hele familien, og det blir ingen jul uten et besøk på dette flotte og morsomme julemarkedet her i hovedstaden vår.

Vi var innom der tidligere i dag for å få et glimt av Julenissen! Køen var lang av forventningsfulle store og små, allerede tidlig i formiddag, som ønsket å fortelle hva de ønsket seg til jul. De minste hadde stjerner i øynene når de sto foran nissen, og de fleste klarte ikke å få fram et eneste ord. Veldig stort å få møte selveste Julenissen! Nissen er jo det største høydepunktet med hele julen for de aller fleste. Like morsomt og hyggelig hvert eneste år. Blir jo aldri for gammel for nissen, det er helt sikkert.

I dag var det veldig mange mennesker som hadde tatt turen til julemarkedet siden det var åpningsdag. Slisomt å gå i kø når ‘alle’ er der og det i tillegg er bitende kaldt ute. Men tenker å ta turen tilbake igjen snart for en tur i Pariserhjulet og for å prøve noe av den fristende maten de har der. Min yngste ble i tillegg helt oppslukt av et snakkende reinsdyr, og det vil hun gjerne se mer av! I år har de åpent lengre enn de hadde i fjor, så dermed flere muligheter til å tilbringe tid her før jul i år.

I morgen skal vi på julekortfotografering hos en superflink fotograf vi kjenner! Den lille gleder seg veldig til å ta på seg den nye nisseluen og fine nissekjolen sin for anledningen. Og akkurat nå kjennes det ut som vi foreløpig er helt i rute til jul. Hehe!

#jul #julenissen #julivinterland #desember #julemarked #oslo #familie #lørdag #barn #helg #foto #kos #november #julekortBooking.com

(function(d, sc, u) {
var s = d.createElement(sc), p = d.getElementsByTagName(sc)[0];
s.type = ‘text/javascript’;
s.async = true;
s.src = u + ‘?v=’ + (+new Date());
p.parentNode.insertBefore(s,p);
})(document, ‘script’, ‘//aff.bstatic.com/static/affiliate_base/js/flexiproduct.js’);

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg